Rólam

“Lobbantsd lángra életed és keress olyanokat, akik élvezik lángod melegét.”

Rúmí

Jelenleg az ELTE turkológia-iranisztika szakának hallgatója vagyok. Már gyerekként is elvarázsolt a kelet misztériuma. Alig tizenöt éves fejjel Törökországba költöztem, ahol egy csodás csereévet tölthettem a fogadócsaládommal. Törökül és angolul magas szinten beszélek, az egyetemi tanulmányaim elejétől kezdve pedig, a perzsa nyelvvel is ismerkedem. 

Kalandornak tartom magam. Rövid ideig éltem Dubaiban és bejártam az Emirátusok több országát. A katari látogatásom alkalmával elkirándultam a szaúdi országhatárhoz, valamint közvetlen közelről láthattam a Szíriában dúló harcokat, amikor Törökország déli vidékeire utaztam.

 

hz.jpg

Könyveim

Regényeimben a személyes tapasztalatok ötvöződnek a Közel-Kelet sejtelmes hangulatával, az orientológia tudománya találkozik az oknyomozó újságírás műfajával, a cselekmény sodró lendülete pedig garantáltan elragadja az olvasót. Témaötleteimet legtöbbször a való életből merítem, közel állnak hozzám az emberi jogi kérdések, és szeretek különös sorsokat megmutatni. Nyers, szókimondó stílusban hívom fel a figyelmet emberi tragédiákra, miközben egy zárt világba kalauzolom az érdeklődőket. 

Egy keletkutató szakértelmével, egy újságíró kíváncsiságával és egy művész szenvedélyével - így írok én. 

23dd834e46288df8a5c5336b8f770c68.png

Tizennégy évesen jó ötletnek tűnt szívekkel játszania. És amikor tizenhat éves, valakinek meg kell halni emiatt. Felnőtt férfiak harcolnak egy kislány szerelméért. De vajon ártanának neki, csakhogy birtokolják? Mikor Izabell múltja visszatér, hogy revansot vegyen, megkezdődik a versenyfutás az idővel. Egyetlen esélye a dörzsölt maffiafőnök. De tényleg jó döntés rábíznia az életét?
Egy egzotikus ország a Közel-Keleten,
Egy védelmező,
Egy agresszor
És egy báránybőrbe bújt farkas.